Fellows St Månslyckan

Policy för samarbete med St Månslyckan’s koloni

Utlämningsplats för cyklar är i form av en virtuell hub på platsen St Månslyckan skapas i appen Donkey Republic. Cyklar kommer endast att vara synliga i appen för våra sk ”fellows”, vilket är medlemmar i Cykelkultur i LUND och  solarXbike och övriga organisationer som vi samarbetar med.

”Fellowship” är kostnadsfritt, men ger oss möjlighet att kommunicera med våra brukare och ger oss möjlighet att skapa bättre kundkontakt i en digital värld och långsiktigt kunna erbjuda en tjänst med hög kvalitet . Vi har som policy att man kan hyra cykel maximalt 3 dagar åt gången och man betalar endast för den tid cykel är utlånad, detta så att flera ska kunna nyttja cykeln. Men det finns inget som begränsar längre hyra om det finns speciella behov, men det är inget vi rekommenderar i nuläget.

I nuläget går det inte på förhand att boka utan bokning kan bara ske då cykel är tillgänglig i Donkey appen.

Det går även att ”hyra manuellt” t.ex för de som inte har lämplig smartphone och få en faktura istället, detta sker manuellt och med överenskommelse i varje enskilt fall. Brukaren tar då fullt ansvar för cykel och täcks inte av vår försäkring.